SUNAR Безмлечна каша плодова с 8 зърнени култури 220 г
Sunar немлечна каша с 8 зърнени култури е подходяща като първа храна при въвеждане на твърда храна в менюто.
Тя е подходяща при въвеждане на глутен в диетата благодарение на избраните зърнени култури.
- Състав без добавена захар.
- Подходяща като първа храна при включване на твърда храна в менюто на детето.
- Идеална за запознаване с глутена в храненето.
- Лесна и бърза подготовка
- Фина вкус
Състав:
Брашно от 8 зърнени култури 96 % (ПШЕНИЦА 52,6 %, пълнозърнести зърнени култури 33 % (ПШЕНИЦА 30,7 %, ОВЕС 2,2 %), ЯЧМЕН 5,5 %, ШПЕЛДА 1,1 %, РЪЖ 1,1 %, ТРИТИКАЛЕ 1,1 %, ориз 1,1 %, царевица 1,1 %), Сушени плодове 3 % (банани 2 %, ябълки 0,3 %, портокали 0,2 %), Натурални аромати, Минерални вещества (калциев карбонат, елементарно желязо), Витамини (C, ниацин, E, B6, B1, A, фолиева киселина, D)
Алергените са подчертавани с големи букви
Съдържа: Ячмени, Зърнени култури, съдържащи глутен, Овес, Ръж, Пшеница
Инструкции за приготвяне:
Използвайте само чисти съдове. Пригответе в купа или по-дълбока чиния. Sunar плодова каша с 8 зърнени култури немлечна се приготвя с просто добавяне на майчино мляко, заместител на мляко, HA мляко или вода.
1. Пригответе питейна, най-добре бебешка вода, кипнете я и след това охладете до 37 - 40 °C. Ако приготвяте кашата с мляко, пригответе 150 - 180 мл бебешка млека, която обикновено давате на детето си, например Sunar Premium.
2. Налейте приготвената вода или бебешка млека в купата или чинията.
3. При постоянно разбъркване с вилица постепенно добавяйте около 25 - 30 г Sunar каша, което е около 4 - 5 средно пълни супени лъжици. Плътността на кашата можете да регулирате при необходимост, като добавите мляко или прах.
4. Sunar кашата след приготвяне веднага сервирайте. Никога не варете кашата. Важно е стриктно да се спазват инструкциите за приготвяне. Не сервирайте отново неизядената порция.
Предупреждение:
Съхранявайте на сухо място при стайна температура. Не съхранявайте в хладилник. Отворената опаковка винаги затваряйте добре, съхранявайте на сухо и тъмно място и консумирайте в рамките на 4 седмици.